O cautam pe Miss Manga a Romaniei

O cautam pe Miss Manga a RomanieiConcursul este organizat in mediul online pe website-ul www.missmanga.lorealparis.ro prin aplicatia disponibila pe site si se va desfasura in perioada 22 ianuarie ora 19:00 si 28 februarie 2015 ora 23:59.
Pentru inscrierea in campanie participantele trebuie sa acceseze website-ul www.missmanga.lorealparis.ro in perioada mentionata, sa uploadeze in aplicatie o poza personala in “sil Miss Manga” si sa complecteze formularul de inscriere cu datele personale corecte: nume, prenume, data nasterii, localitatea si judetul din CI/BI. In functie de judetul selectat, participanta va fi incadrata intr-una din cele 5(cinci) regiuni ale tarii: Sud-Est; Sud-Vest; Centru; NOrd-Est; Nord-Vest. La finalul campaniei pentru fiecare regiune a tarii va fi desemnata o castigatoare a stilului Miss Manga.

Premii Zilnice: fiecare premiu constand intr-un set de casti si insigna Miss Manga. Premiile sunt simbolice si nu sunt purtatoare de valoare.
Premii saptamanale: constand intr-un voucher in format electronic in valoare de 500 lei pentru cumparaturi online.
Premiu Final, constand in 5 titluri de “Miss Manga” cate 1 titlu pentru fiecare regiune. Premiul este compus dintr-o sedinta foto cu cele 5 castigatoare ale titlului “Miss Manga”.

Pagina Concurs

 

Comentarii

comentarii

You may also like...

Lasă un răspuns